Gelukkig eindelijk geopereerd,
12 september 2025 - Bleiswijk, Nederland
Eerst wil ik iedereen die gereageerd heeft op mijn operatie en mij een spoedig herstel wenste, van harte bedanken. Is echt prettig als zoveel mensen op afstand met je meeleven.
Vandaag was het zover. Vandaag omstreeks 14:00 uur ben in in Berman Clinics in Capelle aan de IJssel geopereerd.
De operatie is spoedig verlopen. De chirurg vertelde dat de pijnklachten goed te verklaren waren omdat de lange bicepspees erg ontstoken was. Deze is nu doorgesneden. Dit moet in principe mijn pijnklachten oplossen.
Helaas had hij ook nog een iets minder goed nieuws . Tijdens de operatie bleek dat van de 4 schouderpezen niet 1 maar helaas 2 zijn afgescheurd en niet meer te herstellen zijn. Ik ga nu eerst herstellen en dan ga ik met mijn fysiotherapeut proberen om de 2 heel gebleven schouderpezen goed te trainen.
Ik heb altijd nog de mogelijkheid van een schouderprothese. Volgens de arts is dat niet gerelateerd na leeftijd dus ik heb altijd nog een uitwijkmogelijkheid.
De lange bicepspees die nu is doorgesneden is zoals de arts zei een soort blindedarm. Je hebt er niet veel aan maar kan wel voor veel problemen zorgen.
De korte bicepspees is veel belangrijker dan de lange. Een geluk bij een ongeluk. Nu weekend vieren, hoop ik. Groet Peter
Sterkte en beterschap.
Daar ga je gewoon voor en is plan B niet nodig.
Goed herstel en sterkte de komende tijd.
Goed om te lezen dat de operatie goed gegaan is.
Nu even rustig aan doen en sterkte met revalideren.
Goed weekend voor jullie.
Groet Koos en Ineke