Eindelijk mijn operatiedatum.
5 september 2025 - Bergschenhoek, Nederland
Vandaag werd ik door Bergman Clinics gebeld omtrent mijn operatiedatum. Dat wordt vrijdag 12 september. Om 13.15 uur moet ik mij melden.
Na vele weken van pijn, onzekerheid en ook veel last van bijwerkingen van pijnstillende middelen weet ik de datum. Was nog even spannend. Bij mijn pre-operatief gesprek bleek mijn bloedruk te hoog te zijn. Niet gek na zoveel weken pijn, bijwerkingen van medicijnen en ook wel wat spanning of het bij deze operatie zal blijven. Gelukkig bleek later bij mijn huisarts dat de bloeddruk dalende was. Voor de zekerheid toch maar weer een extra pilletje om deze bloedruk te verlagen.
Blijf toch apart. Je valt en blesseer je en daarna zit je weer in de doktersmolen met de daarbij allerlei medicijnen.
Hopelijk is dit slechts tijdelijk. Heb goede hoop dat het bij deze operatie zal blijven en niet straks nog een zware schouderprothese operatie. Ga er in ieder geval via fysio er alles aan doen om dat te voorkomen.
Dit traject is een stuk korter. Ongeveer 2 weken een mitella en na 6 weken weer fietsen en autorijden.
Ik ga ervoor. Zal jullie op de hoogte houden. Voor iedereen nog een mooi en zonnig weekend gewenst.
Groet Pup.

Lieve groetjes Adrie
Veel sterkte.
Heel veel sterkte en beterschap en hopen op een spoedig herstel
You never walk alone.
Groetjes Paul en Marja