Toch de omgekeerde schouderprothese operatie
3 november 2025 - Bleiswijk, Nederland
Beste mensen. Toch weer een bericht over mijn schouderblessure.
Inmiddels is het vijf weken geleden dat ik opnieuw een blessure kreeg aan mijn linkerschouder door een verkeerde beweging.
Helaas is het niet beter geworden. Heb zeker de laatste weken steeds meer pijn gekregen. Verder kan ik met mijn arm en schouder heel weinig. Na de operatie was het veel soepeler en kon ik zelfs mijn hand boven mijn hoofd krijgen. Dat is nu niet meer zo. Waarschijnlijk is de 3e schouderpees die beschadigd was nu ook afgescheurd.
Ben vanmorgen bij Bergmanclinic geweest en samen met de arts afgesproken dat ik de zogenaamde omgekeerde schouderprothese ga krijgen. Hopelijk kan dit op korte termijn gebeuren.
Moet 6 weken dag en nacht een mitella dragen en 3 maanden niet fietsen en auto rijden.
De revalidatie tijd bedraagt tussen de 6 en 12 maanden.
Ik kies voor de 6 maanden.😉.
Het zal weer een langdurig traject worden, maar na de operatie kan ik eindelijk gaan aftellen.
Volgens de dokter zal ik later geen pijnklachten meer hebben, maar wel enige beperking hebben met het bewegen.
Het is niet anders. Nu heb ik ook veel beperkingen en heel veel pijn.
Ben toch wel opgelucht. We houden er de moed maar in.
Hartelijke groet Peter

Lieve groet Adrie
Vincent en ik wensen je weer veel sterkte. Veel geduld.
Liefs uit Amersfoort
Dacht je daar klaar mee te zijn, is die schouder n spelbreker. :(
Echt héél vervelend voor je.
Ik hoop de de operatie snel plaats vindt en...natuurlijk een goed herstel.
Ik lees dat je toch optimistisch blijft, das mooi om te lezen.
Wij wensen je veel sterkte en hou goede moed.
Tjonge jonge, je hebt nog een heel traject te gaan! Voor jullie beide heel veel sterkte!!! 😘
Wil je mij jouw mailadres sturen? Gr Sikko (mail to: [email protected])