Een dag die anders verliep dan gepland.

3 mei 2025 - Alvaiázere, Portugal

We hadden de wekker om kwart voor zeven gezet. Maria maakte mij wakker. Het was bijna tijd om op te staan. Ok we hadden dit afgesproken ivm met mogelijk slecht weer later op de dag. Toen ik mij aan het opfrissen  was, hoorde ik Maria, die echt pijn had.

Maria had, toen ze uit bed wilde komen, een zenuwpijn in haar rug. Ze kon zich bijna niet bewegen. Na overleg besloten we een taxi te bellen. Het was niet verantwoord om te gaan lopen. Ik heb haar toen een sterke spierontspanner gegeven en we besloten dat dit een extra rustdag zou worden.  Gelukkig werkte dit medicijn  goed. We zijn toen met een taxi naar onze volgende bestemming gegaan, Residencial O'bras in Alvaiazere.  We hadden gebeld over Maria haar rugproblemen en ze zouden onze kamer met voorrang klaarmaken.  Daarom konden we al om11.00 uur in onze kamer. Na een lunch te hebben genuttigd hebben we onze vuile was naar een wasserette gebracht.  Deze was keurig gewassen en verpakt in een zak. Daarna zijn we naar het restaurant gegaan. Lekker gegeten en nog een tijdje zitten praten met Engelsen die naar Spanje geëmigreerd zijn.

1. Henk den Belder:
    3 mei 2025
    Maria beterschap, ik hoop dat morgen alles wat beter is en dat jullie de tocht voort kunnen zetten, nu lekker slapen.
  2. Luc Boon:
    3 mei 2025
    Beste Peter, ik hoop voor jou dat Maris pijn vrij i s, zodat jullie de pelgrimstocht kunnen voortzetten.
  3. Steven Fernandes:
    3 mei 2025
    tegenvalletje. Hopelijk gebeurd het niet nog een keer en kunnen jullie de reis vervolgen zonder obstakels.
  4. Paul en Marja:
    3 mei 2025
    Beterschap Maria. Hopelijk gaat het snel weer goed!!
  5. Ed en Miranda van den Bulk:
    3 mei 2025
    Beterschap Maria, hoop dat je weer pijnvrij verder kan wandelen. Geniet samen van dit mooie avontuur.
  6. Ineke Voorn:
    3 mei 2025
    Beterschap Maria, hopelijk is het alleen maar spierpijn en kun je met de medicatie weer wandelen.
  7. Conny Kruit:
    3 mei 2025
    Vervelend zeg, die rugpijn. Hopelijk gaat het weer snel over.
  8. Arian:
    3 mei 2025
    Hoop dat het vanmorgen beter wakker worden was? Voor vandaag alle goeds!
  9. !Adrie van Vliet:
    3 mei 2025
    Beterschap Maria, en alle goeds voor allebei!
  10. Maria Roodenburg:
    3 mei 2025
    Dank jullie allemaal voor de beterschapswensen. Vandaag hebben we nog een rustdag, deze hadden we al ingepland, en ik hoop dat dit m'n rug goed doet en dat we morgen onze tocht kunnen vervolgen!
  11. Rob en Rita:
    3 mei 2025
    Wat een tegenvaller. Verstandig om met de taxi verder te gaan en de geplande rustdag komt nu nog beter uit. Beterschap, Maria!
  12. Ad:
    3 mei 2025
    Het werd dus echt tijd voor een rust dag! Lekker relaxen vandaag en hopelijk morgen weer wat fitter!!
  13. Karien:
    Jeetje wat balen. Hopelijk morgen gezond weer op 🤞
  14. Ineke Wout van't:
    3 mei 2025
    Wat vervelend voor Maria hoop dat het snel weer beter gaat

en je weer kunt lopen geniet van een paar dagen rust en een goed weekend en lekker relaxen beterschap
    Groetjes Ineke koos
  15. Bart Van Dijk:
    Beterschap Mariet. Hoop echt dat je (jullie) verder kunnen 🙏🙏🙏
  16. Renee en Henk:
    3 mei 2025
    Wat jammer, deze tegenvaller. Maria, ik hoop dat je snel weer opknapt. Brengt dit een verandering in de planning, ook mbt Coimbra?
  17. Marijke Hulzenga:
    3 mei 2025
    Heel vervelend Maria, hopelijk knap je door een aantal dagen rust weer op!
    Wat een mooie wandelingen hebben jullie al gemaakt! Het is heel leuk om jullie reis zo te volgen. Beterschap en fijne rust dag vandaag.
  18. Saskia van 't Wout:
    3 mei 2025
    Hopelijk knap je snel op Maria, beterschap!🤞
  19. Karoline:
    Ahhh, wat balen. Hopelijk gaat het snel beter. X
  20. Anke:
    3 mei 2025
    Beterschap Maria. Sterkte en hopelijk kan je snel weer verder wandelen. Want je ging zoo goed. Knap hoor
    Groetjes anke
  21. Jacoline:
    Veel Beterschap Maria!
    Ook namens Rien
  22. Gerard:
    3 mei 2025
    Toch blijven bewegen, zegt onze dokter altijd. Antoinette heeft soms ook zoiets, en dan beweegt zre. Het duurt dus maar kort. Goed te lezen dat jullie je toch vermaken, Gerard
  23. Gitty Rutten:
    3 mei 2025
    Dit is echt heel vervelend voor je, Maria! Hopelijk heeft deze rustdag je goed gedaan en knap je snel weer op.
    Beterschap! Xx